Tipuri de pagini de destinație care rezulta în vânzări

Elementele cheie ale paginilor de destinație care convertesc cel mai mult includ titlul, propunerea de valoare, copierea, apelul la acțiune, viteza de încărcare a paginii, stimulentul, formularul de colectare a informațiilor despre clienți potențiali, dovezile sociale, elementele vizuale și un design atractiv al paginii.

Paginile de destinație care convertesc cel mai mult sunt cele care includ elemente textuale și vizuale de calitate , au butoane CTA (Call To Action) în locații strategice, oferă informații relevante și complete despre produsele sau serviciile companiei, reușesc să atragă vizitatori oferind o bună vizitare. experiență pentru a-și îndeplini în sfârșit rolul: transmite conduce prin pâlnia de vânzări fără obiecții.

Deși pagina de destinație este extrem de importantă pentru o strategie de vânzări și marketing , dacă nu există planificare și integrare a elementelor atractive pentru public, aceasta nu va fi eficientă și rezultatele așteptate nu vor fi atinse.

Așadar, pe lângă crearea unei pagini de destinație care convertește, ar trebui să cunoașteți principalele tipuri de LP pentru a determina când să o utilizați în strategia dvs. În acest articol, aducem toate aceste informații.

Când ar trebui să folosesc o pagină de destinație?

Paginile de destinație sunt utilizate în principal pentru a partaja conținut valoros și gratuit ( infografice și cărți electronice, de exemplu) care educă clienții în călătoria lor de consum. Cu toate acestea, ele sunt folosite și pentru a face oferte exclusive, pentru a invita clienți potențiali la teste de produse, pentru a crește abonamentele la buletine informative (buletine informative), pentru a vinde produse sau servicii, printre altele.

Ceea ce contează nu este scopul sau formatul paginii de destinație. De asemenea, ar trebui să știți când să-l utilizați pentru a profita de rezultatele așteptate ale strategiei. Vezi mai jos puțin mai multe despre el.

Pentru a rula o campanie de trafic de căutare plătită

Motoarele de căutare au platforme de creare a campaniilor publicitare. Google Ads este una dintre cele mai cunoscute și clasifică campaniile în funcție de relevanța conținutului în raport cu intenția primară a utilizatorului, care este cuvântul cheie introdus în câmpul de căutare al motorului de căutare, de exemplu.

Anunțurile PPC (Plată pe clic) , spre deosebire de rezultatele organice, sunt taxate în funcție de cantitatea de clicuri pe care utilizatorii le fac. Totuși, pentru ca strategia să fie cu adevărat eficientă, este necesar să se țină cont și de calitatea paginii de destinație și de adecvarea informațiilor, produselor și serviciilor oferite în raport cu cererea de căutare.

Atunci când faceți publicitate unei pagini de destinație, creșteți foarte mult șansele de trafic pe pagină , cantitatea de informații despre clienți potențiali care vor fi colectate și, în consecință, potențialul de returnare al strategiei.

Pentru a conecta la o campanie de social media plătită

De asemenea, puteți utiliza pagina de destinație ca URL a unei campanii plătite pe rețelele sociale precum Facebook, Instagram, Twitter sau LinkedIn. Aceasta este o modalitate excelentă de a ajunge la un public suplimentar, dincolo de motoarele de căutare.

În plus, aceste platforme vă permit să faceți publicitate persoanelor care au adăugat produse și servicii oferite de compania dvs. la lista lor de interese în timpul configurării profilului. Cu această caracteristică, te conectezi exact cu clienții cu cel mai mare potențial de consum, cei care se potrivesc cu caracteristicile și cerințele persoanei tale de afaceri.

Pentru a utiliza într-o campanie de marketing prin e-mail

Spre deosebire de ceea ce cred mulți oameni, eforturile de email marketing sunt extrem de eficiente, chiar și astăzi, cu marea relevanță a rețelelor sociale . Pe lângă faptul că avem o acoperire uriașă — conform cercetării Grupului Radicati , vom fi 4,2 miliarde de utilizatori de e-mail până în 2022, acest canal de marketing are un cost de investiție scăzut.

Atunci când o campanie de marketing prin e-mail este alimentată cu o pagină de destinație bine structurată , aceasta poate fi folosită pentru a stabili contact atât cu clienții deja fideli, cât și pentru a dobândi alții noi. Odată ce ți-ai creat lista de corespondență, poți menține frecvența contactelor fără a fi intruziv, pentru a direcționa vizitatorii către CTA care se potrivește cel mai bine strategiei tale.

Pentru a se clasa organic

Clasarea organic înseamnă asigurarea celor mai bune poziții în SERP -uri fără a fi nevoie să plătiți pentru reclame și alte strategii digitale. Pentru aceasta este necesar să se facă optimizări pentru motoarele de căutare, cum ar fi includerea meta tag-urilor în pagină, crearea unui titlu foarte atractiv și realizarea unei descrieri convingătoare a produsului sau serviciului, de exemplu.

Atunci când ai o pagină de destinație frumoasă, atractivă, cu conținut de calitate, util pentru experiența utilizatorului, eforturile tale vor fi cu siguranță răsplătite cu relevanță și vizibilitate în clasamentele de căutare . Dar acest lucru necesită timp și perseverență, așa că ar putea fi interesant să combinați toate strategiile descrise până acum în proiectul dvs.

Cum ar trebui să arate o pagină de destinație bună?

O pagină de destinație trebuie să fie frumoasă din punct de vedere vizual, să aibă un CTA captivant, să comunice informații despre produse sau servicii în mod clar și obiectiv.Cu toate acestea, cel mai important lucru este să conectați potențialii clienți cu valoarea propusă de brandul dvs. Așadar, iată câteva elemente care sunt rareori discutate ca fiind esențiale pentru cele mai multe pagini de destinație care convertesc.

Fii orientat spre aprovizionare

Oferiți clienților doar ceea ce au nevoie. Accentul ar trebui să fie pe produsele sau serviciile pe care le oferiți, nu pe marca dvs. Pagina de destinație ar trebui doar să completeze eforturile dvs. de branding.

Îndeplinește așteptările clienților

Conținutul paginii de destinație ar trebui să corespundă obiectivelor utilizatorilor. Oferă-le ceea ce își doresc cât mai repede posibil.

Aveți formulare simple de completat

O pagină de destinație cu prea multe câmpuri pentru a completa formulare sau care nu oferă suficiente informații pentru a susține deciziile clienților potențiali înainte de a completa datele personale are două probleme: interferează cu experiența utilizatorilor și se clasează slab în motoarele de căutare.

Mulți oameni pot renunța să completeze atunci când văd că procesul va fi lung, așa că nu vă faceți strategia LP contraproductivă, solicitând prea mult utilizatori în acest prim contact.

Fii segmentat

Odată ce ați adunat date despre persoana dvs., ar trebui să creați o pagină de destinație care poate viza clienții potențiali.

Fii asociat cu o pagină de mulțumire

Cu o pagină de mulțumire, construiți încrederea clienților și loialitatea față de marca dvs.

Pagina de destinație pentru generarea de clienți potențiali

Generarea de clienți potențiali este procesul prin care utilizatorii își lasă datele înregistrate în schimbul conținutului valoros, cum ar fi cărți electronice, infografice, seminarii web și cărți albe. Doar pentru că permit trimiterea unui newsletter sau interes pentru conținutul oferit de brand, acești lead-uri semnalează că sunt mai probabil să se califice și pot deveni potențiali clienți ai companiei.

Pe pagina de start a paginilor de destinație create în acest scop se adaugă informații despre produse și servicii și se completează un formular, cu câmpuri precum nume, e-mail, număr de telefon, printre alte date.

click-through

O pagină de destinație cu clicuri este o pagină de destinație fără formular pentru a completa datele despre clienți potențiali.Este folosit ca intermediar între un anunț și pagina de finalizare a comerțului electronic , fie pentru a atrage vizitatorii către o propunere de valoare unică, fie pentru a genera trafic mai calificat mai departe în canal.

În plus, paginile click-through ajută la creșterea încrederii utilizatorilor în marcă, în principal pentru a reduce costul traficului plătit pe paginile de vânzări.

Strângeți pagina

Paginile de destinație Squeeze colectează numai e-mailuri de la clienți potențiali , sunt mai simple și au anteturi dedicate. Pe lângă conținutul principal, trebuie să adăugați un link către următorul pas și o opțiune de ieșire.

Pagina de destinație de vânzări

Pentru aceasta, pagina de destinație de vânzări are oferte atractive și potrivite pentru publicul tău țintă. Ele încurajează acțiunea rapidă, adesea printr-un sentiment de urgență susținut de o ofertă doar de timp și de un buton CTA atrăgător pe care se poate face clic.

Toate acestea sunt folosite pentru a-l face mai convingător și mai persuasiv pentru a-și îndeplini scopul. În plus, atunci când este bine planificată, pagina de destinație de vânzări devine o mare oportunitate de vizibilitate, deoarece se poate clasa rapid printre primele poziții ale SERP-urilor.

reclamă

Reclamele informative sunt pagini specializate care afișează vizitatorilor informații lungi, detaliate și captivante despre produse, servicii și promoții. Acest tip de pagină de destinație este folosit pentru a stârni interesul vizitatorilor și pentru a-i încuraja să răsfoiască și să cumpere la alte puncte de contact.

microsite-uri

Un microsite are propria adresă URL și arată ca un site obișnuit, dar este mai compact, cu conținut textual minim, conținut vizual de calitate și captivant, videoclipuri scurte și un formular de generare de clienți potențiali pe pagină. Avand informatii mai concentrate, nu acopera elemente de prisos, care distrag atentia utilizatorilor de la o oferta.

Paginile de destinație sunt un plus excelent pentru site-ul dvs., deoarece ajută simultan cu strategiile de marketing și vânzări pentru a promova produse și servicii specifice, a oferi promoții și a crește conversiile.

 

gazduire web gazduire website