TOP CIAO.RO | Aşchia nu sare departe de trunchi! Cum s-au transformat copiii vedetelor în ultimii ani

[ad_1]

Aşchia nu sare departe de trunchi, un proverb vechi care se poate aplica şi în cazul unor celebrităţi din România. Copiii vedetelor se pare că au luat ce-i mai frumos de la ambii părinți sau chiar i-au întrecut. Unora le place foarte mult să apară în faţa publicului, în timp ce alții sunt mai retrași și se axează mai mult pe studii.

Fiicele vedetelor, apariţii uimitoare pe reţelele de socializare

Eva Zaharescu a devenit o tânără superbă. Fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu are 22 de ani și a moștenit calitățile fizice ale celebrei sale mame. Studiază în străinătate și se bucură de succes și pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste 27.000 de persoane.

În mediul online, „mini Antonia” aşa cum au numit-o fanii, reuşeşte să îi uimească pe internauţi cu fiecare apariţie. Pe lângă faptul că seamănă extrem de mult cu mama ei, tânăra a preluat şi multe dintre gesturile artistei.

Maya locuiește în mare parte a timpului în Italia, alături de tatăl său. În ultima perioadă a început să viziteze România mai des, potrivit dezvăluirilor făcute de mama sa. Adolescenta are o relaţie specială cu frații săi mai mici, Dominic și Akim, băieţii Antoniei din relaţia cu Alex Velea, cei trei fiind foarte uniți.

Andreea Marin, Monica Gabor şi Andreea Bălan, mămici împlinite

Până acum trei sau patru ani, Andreea Marin vorbea cu mare de drag de Violeta, fiica ei din mariajul cu Ștefan Bănică jr, însă niciodată nu o arăta publicului larg. O vreme îndelungată a ținut-o departe de ochii presei, însă acum vedeta nu se mai ferește. Astfel fanii au putut să vadă cât de mult s-a schimbat tânăra şi cât este de frumoasă.

Irina Columbeanu este total transformată de când s-a mutat în SUA, la mama ei, Monica Gabor. Adolescenta îi seamănă tot mai mult și a învățat să își pună în valoare atuurile fizice moștenite de la cea care i-a dat viaţă. Ea are încredere de sine, fapt care se vede din felul în care pozează și știe să capteze atenția.

La vârsta de 15 ani, Ruxandra și-a ajuns deja mama în înălțime, iar dacă ar fi să ținem cont de ultimele fotografii postate pe rețelele sociale, nu degeaba se spune că fetele seamănă cu tații.
Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol a moștenit mult din trăsăturile fizice ale tatălui său, însă a „furat” și din zâmbetul mamei sale.

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ruxandra a rămas în custodia mamei sale. Cele două au dezvoltat pe parcursul anilor o relație bună de prietenie și obișnuiesc să facă multe activități împreună.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt părinții a doi copii minunați, Sofia, și mezinul, Noah. Artista obişnuieşte să publice deseori imagini cu fiica ei care s-a transformat într-o adolescentă frumoasă și isteață.

Fotografiile primesc foarte multe aprecieri din partea fanilor. Sofia Maria a fost lăudată pentru frumusețea sa și a fost chiar asemănată cu celebra artistă latino-americană Thalia.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website