TOP CIAO.RO | Le-am prins și le-am taxat! Vedetele din România care nu au avut rușine în public

[ad_1]

Vedetele din România ştiu cât de importantă este ţinuta atunci când îşi fac apariţia în public, din acest motiv depun eforturi uriaşe pentru a arăta impecabil. Cele mai multe apelează la ajutorul unor stilişti care le învaţă cum stă treaba cu fashion-ul, dar le ajută şi să fie în pas cu moda tot timpul. Cu toate acestea, câteva dintre celebrităţile noastre au fost prinse pe picior greşit, mai exact, în momente stânjenitoare, în care ținutele lor au lăsat la vedere mai mult decât şi-ar fi dorit!

Celebrităţile noastre investesc sume exorbitante în haine și accesorii de lux, calcă pragul unor renumite case de modă, ba chiar unele şi-au angajat designeri personali care să le creeze ţinute după propriul lor stil. O adevărată desfăşurare de foţe, nu glumă. Doar că, socoteala de acasă nu s-a potrivit mereu cu cea din târg, iar ochii vigilenţi ai paparazzilor CIAO.RO le-au surprins pe frumoasele dive aşa cum ele nu şi-ar fi dorit vreodată să apară.

Top 50 gafe vestimentare ale vedetelor din România

Deschidem lista exemplelor cu una dintre cele mai sexy mămici din România, Lili Sandu. Vedeta de la Vorbeşte lumea și-a lăsat tricoul mult prea larg să se ”descătușeze”, într-un moment de neatenție. Sânii voluptuoși au ieşit la vedere în timpul unei plimbări prin parc.

Din top nu putea să lipsească, evident, imprevizibila Daniela Crudu. Între noi fie vorba, bruneta nu trebuie şi probabil nu a depus niciodată prea mari eforturi ca să iasă în evidenţă. Fosta asistentă a lui Dan Capatos şi-a obişnuit deja fanii cu apariţiile ei extrem de sexy. Internauţii au văzut-o până acum în multe ipostaze îndrăzneţe, dar şi-a făcut loc şi pe lista noastră după ce s-a îmbrăcat cu o fustă mult prea scurtă, lăsând la vedere lenjeria intimă.

Aceeași gafă a făcut-o și Loredana Groza, chiar dacă fusta nu a fost deloc prea scurtă, ci chiar lungă. A fost nevoie doar de câteva mişcări greşite pentru a le oferi fanilor ei un spectacol de neuitat.

Simona Gherghe, de exemplu, ne-a arătat ce preferințe are în materie de lenjerie intimă, asta după ce vântul şi-a făcut de cap cu fusta ei. În timp ce cobora din maşină, prezentatoarea de la Antena 1 a lăsat la vedere tot.

 

 

Sursă foto: arhivă CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website