Toto Cutugno a murit! Artistul de origine italiană avea 80 de ani

[ad_1]

Toto Cutugno a murit! Artistul de origine italiană avea 80 de ani. El era internat la spitalul San Raffaele din Milano. Managerul său, Danilo Mancuso, a făcut tristul anunț.

În după-amiaza zilei de marți, lumea muzicii din Italia a primit o veste extrem de tristă. Celebrul cântăreț Toto Cutugno a murit la vârsta de 80 de ani. El era internat de ceva timp în spitalul San Raffaele din Milano, deoarece starea sa de sănătate era tot mai precară. Artistul se lupta de mai mulți ani cu cancerul de prostată. Tristul anunț a fost făcut de managerul său, Danilo Mancuso.

A murit Toto Cutugno. Celebrul cântăreț italian avea 80 de ani și se lupta de mai mulți ani cu o boală necruțătoare

În ultimii ani, Toto Cutugno s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Diagnosticat cu cancer de prostată în urmă cu 10 ani, el a fost operat, însă boala a recidivat. În plus, artistului îi fusese extirpat și un rinichi.

Toto Cutugno, pe numele său real Salvatore Cutugno s-a născut la 7 iulie 1943, la Fosdinovo, Toscana, Italia. El a fost pasionat de muzică încă din copilărie, iar tatăl său l-a încurajat pe cât posibil. Inițial, Toto a început să studieze bateria şi apoi a cântat în diverse formații muzicale locale. El și-a dezvoltat însă aptitudinile muzicale și a învăţat să cânte la acordeon, pian şi chitară. La vârsta de 13 ani, Toto a câștigat locul trei la un concurs regional de muzică.

De-a lungul fabuloasei sale cariere, Toto Cutugno a compus peste 400 de melodii cântate în întreaga lume de mari artişti, a înregistrat 18 albume şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website