Tragedie imensă: Un celebru influencer a murit la doar 23 de ani în urma unui accident

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, cunoscut ca blogger și pasionat de motociclete, a fost aruncat de pe propria sa motocicletă în orașul Adana din Turcia. Cu toate eforturile de a-l salva, vedeta social media a fost transportată de urgență la spital, dar din păcate nu a supraviețuit din cauza leziunilor multiple suferite, potrivit informațiilor publicate în Mirror.

Influencerul Burak Can Tas, în vârstă de 23 de ani, a pierit într-un tragic accident de motocicletă cu doar câteva săptămâni înainte de data programată pentru nunta sa.

În prealabil, el își împărtășise urmăritorilor săi povestea despre cum întâlnirea sa cu Yaren Kara, o altă pasionată de motociclete, i-a schimbat viața. Cei doi se logodiseră pe 3 iulie. Tragicul sfârșit al lui Burak a șocat pe mulți dintre urmăritorii săi, care se bucurau de conținutul său pe diverse platforme.

După vestea tragică a trecerii în neființă, logodnica sa a spus: „Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută alături de tine, iubirea mea. Ești singurul și unicul meu, și îmi vei lipsi enorm. Sper ca Dumnezeu să te primească în cel mai frumos colț al Jannah-ului (raiului). Te iubesc din suflet, sufletul meu pereche.”

Cei doi împărtășeau o pasiune comună pentru motociclete și călătorii, și adesea plecau în excursii împreună.Sursa

gazduire web gazduire website