Transformă-ți pasiunea pentru îngrijirea oamenilor într-o carieră de succes cu Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești!

Ploiești, 4 august 2023 – Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești își deschide porțile pentru sesiunea de înscrieri a anului școlar 2023. Oportunitatea perfectă pentru absolvenții de liceu sau de studii superioare să își înceapă călătoria într-o carieră în domeniul medical!

Cu o tradiție de peste două decenii în pregătirea asistenților medicali generaliști și a asistenților de farmacie, Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” oferă un program de studii complex, realizat conform standardelor actuale în educație și sănătate. Elevii noștri învață să devină profesioniști în domeniul medical, fiind însoțiți de personal calificat pe tot parcursul procesului de învățământ.

Instituția noastră, înființată de către Fundația pentru Dezvoltare Umană – Filiala Ploiești, și-a început activitatea în anul școlar 1999-2000 și a devenit un reper de încredere și profesionalism în comunitate. Oferim posibilitatea de înscriere atât pentru absolvenții de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat, cât și pentru absolvenții de studii superioare.

Școala noastră s-a mutat în anul 2018 în sediul din Bulevardul București nr. 39, în incinta UPG Ploiești, corp AT 4-8, și dispune de o bază materială modernă și o echipă dedicată. Suntem mândri să anunțăm că avem o rată de promovabilitate de 100% la examenele de certificare a competențelor profesionale – nivel 5 avansat.

Invităm viitorii studenți să se înscrie fizic, la secretariatul școlii, în intervalul orar 13-18, sau să ne contacteze telefonic la numerele: 0724.89.05.48 și 0723.298.193. Admiterea se face în ordinea înscrierii, pe baza unui interviu vocational și a dosarului care să conțină toate actele necesare înscrierii și în limita locurilor disponibile.

Pentru a fi eligibil, trebuie să prezinți următoarele documente: carte de identitate, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), diplomă de absolvire a liceului sau a unei instituții de învățământ superior, adeverință medicală și taxa de înscriere.

Cu o istorie bogată și o rată impresionantă de angajabilitate a absolvenților noștri, Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești este locul ideal pentru a începe cariera în domeniul medical. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă înscrieți și să deveniți parte a comunității noastre educaționale!

Articolul Transformă-ți pasiunea pentru îngrijirea oamenilor într-o carieră de succes cu Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești! apare prima dată în Primar in Prahova.

Sursa

gazduire web gazduire website