„Tu tot bebica noastră vei rămâne”

[ad_1]

Fiica lui Virgil Ianțu are 18 ani. Jasmina a atins un nou prag important din viața ei – vârsta majoratului.

Jasmina Ianțu este unicul copil al prezentatorului TV care în urmă cu mai mulți ani a adus în casele oamenilor cele mai haioase povești și „perle” spuse de cei mici, în emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”.

Deși discret cu viața lui de familie, de majoratul fiicei sale, Virgil Ianțu i-a transmis un mesaj plin de emoție. Pe care l-a făcut și public pe pagina lui de Facebook.

În dreptul unei fotografii de familie alături de fiica și partenera lui de viață, prezentatorul TV și-a exprimat sentimentele pe care le simte din postura de tată.

Jasmina e oficial majoră

„Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiță, astăzi o domnișoară ca Jasmina. Îți mulțumim pentru bunătate, umor și pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinții tăi suntem. Iar tu tot bebica noastră vei rămâne și îți vom fi alături oriunde și oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă și să fii sănătoasă și norocoasă! Mami și Tati, cel mai fericit tată din lume”, a transmis vedeta, conform demamici.ro.

„Nu sunt un tată nebun, care și-ar lăuda fata din orgoliu”

Virgil Ianțu a dezvoltat o relație strânsă de prietenie cu fiica lui. Deși la început avea niște tendințe ușor „dictatoriale”, în ceea ce privește educația fiicei sale.

Privind în urmă, la modul în care părinții din generații trecute gestionau relația cu copiii, inclusiv modul în care el a fost crescut. Omul de televiziune și-a dat seama că nu vrea să facă aceleași greșeli de părinte precum au făcut ai lui și a încercat o abordare mai relaxată.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website