Tudor Chirilă, reacţie acidă după un spectacol. Juratul de la Vocea României, deranjat de un spectator: „E urât, urât rău”

Tudor Chirilă a răbufnit după un spectacol. Actorul a fost deranjat că în timpul reprezentaţiei sale, unui spectator i-a sunat telefonul şi a părăsit sala pentru a răspunde apelului. Juratul de la Vocea României a transmis un mesaj dur pe reţelele de socializare după acest incident.

Tudor Chirilă nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit după ce un spectator care a venit să îl vadă jucând a avut alte preocupări în timpul spectacolului. Actorul a simţit că nu îi este respectată munca şi a recunoscut că dacă ar fi putut ar fi luat nişte măsuri drastice.

Mesajul publicat de juratul de la Vocea României, apreciat de internauţi

Artistul a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa de respect pe care publicul le-o oferă actorilor de pe scenă.

„Telefoanele mobile au apărut la noi prin ’96. De atunci au trecut 28 de ani şi ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară (vineri, 2 februarie, n.r) la ”Căsătoria”, la Teatrul de Comedie. Probabil că dacă era scena mea aş fi oprit spectacolul.

Măcar pentru a-l face să înţeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea. Aş mai adăuga că vedem feţele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmåndu-ne şi aş zice că e urât, urât rău. Teatrul nu e cinematograf.

Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii şi invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, uşor de frânt. Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru. Sau nu, poţi s-o spui, nu mai tre’ s-o şi arăţi. Poate în seara asta avem mai mult noroc. Tot la Comedie, tot la ”Căsătoria”, este mesajul actorului, apreciat de mulţi comentatori.

Cum au reacţionat reprezentanţii Teatrului de Comedie

După mesajul publicat de Tudor Chirilă şi reprezentanţii Teatrului de Comedie au avut o reacţie. Spectatorii au fost rugaţi să respecte programul și să oprească telefoanele pe toată durata spectacolului.

„Din respect pentru artişti şi pentru a evita situaţiile neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali. De asemenea vă rugăm să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor

Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat audio sau video”, este mesajul publicat pe Facebook și site-ul Teatrului de Comedie.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa

gazduire web gazduire website