U Cluj – CFR Cluj: Andrea Mandorlini: Sunt fericit că am câştigat / Toni Petrea: Dezamăgirea este mare

Tehnicianul Andrea Mandorlini a afirmat, luni seară, că este fericit pentru victoria echipei CFR Cluj în meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-0, în timp ce omologul său de la Şepcile Roşii, Toni Petrea, a afirmat că dezamăgirea pentru pierderea partidei este foarte mare, anunță news.ro.

„Sunt fericit că am câştigat. Am luat primele goluri foarte uşor. În unele meciuri totul se schimbă. Consider că suntem o lună, cam două, în spate cu pregătirea faţă de celelalte echpe. Este o victorie meritată pentru echipă şi conducere”, a spus Mandorlini.

„Nu am avut inspiraţie în faţa porţii, am primit un gol la ultima fază a primei reprize, care parcă ne-a tras înapoi. Am cedat mijlocul terenului, au venit peste noi, ne-am văzut egalaţi, condu’i, iar pe final am mai primit un gol. Dezamăgirea este mare, jocul a fost plăcut, dar noi am ratat mai mult. Fanii au fost fantastici. Îmi pare rău că nu le-am putut face cadou victoria”, a afirmat Petrea.

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă. U Cluj a condus cu 2-0.Sursa

gazduire web gazduire website