Ucraina va elibera Crimeea prin mijloace militare, dacă Rusia nu o va părăsi singură

În ajunul celui de-al treilea Summit al Platformei Crimeei, Oleksiy Danilov, secretarul Consiliului Național de Securitate al Ucrainei, a spus că, cel mai probabil, Ucraina va elibera Crimeea prin mijloace militare, dacă Rusia nu o va părăsi singură.

„Crimeea face parte din teritoriul nostru și trebuie să o eliberăm. Mai mult, o vom elibera. Cel mai probabil, se va întâmpla prin mijloace militare – dacă țara agresoră nu își dă seama până la acel moment că trebuie să părăsească teritoriul nostru. teritoriu. Nu avem altă opțiune.”

Potrivit lui Danilov, orice alt caz privind Crimeea înseamnă conservarea situației. Și Federația Rusă, având Crimeea sub controlul său, nu se va calma niciodată și nu va trăi în pace.

Secretarul Consiliului Național de Securitate a dat asigurări că eliberarea Crimeei este doar o chestiune de timp, dar va fi dificilă. El a menționat că Ucraina trebuie să se îndrepte pragmatic către revenirea granițelor din 1991.

„Acesta este pragmatismul nostru – granițele anului 1991. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci țineți cont de faptul că existența țării noastre va fi în mod constant amenințată. Dacă cineva are un alt pragmatism, atunci acestea sunt problemele lor și ei pot face față pragmatismului lor pe teritoriul țărilor lor”.Sursa

gazduire web gazduire website