Un autoturism a fost proiectat în vitrina unei patiserii după ce a fost lovit de altă mașină

Un accident spectaculos a avut loc, luni seară, în municipiul Ploieşti, unde un autoturism s-a izbit violent de un altul, a doua maşină fiind proiectată într-un autoturism parcat, iar apoi în vitrina unui magazin. Două persoane – unul dintre şoferi şi o pasageră aflată în maşina acestuia – au ajuns la spital în urma accidentului.

Accidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 19.45, în cartierul Mihai Bravu din Ploieşti, la intersecţia dintre Aleea Chimiei şi Aleea Petrochimiştilor, potrivit news.ro.

”În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că, un bărbat de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un tânăr de 27 de ani. După impact, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani a fost proiectat în vitrina unui magazin şi ulterior într-un alt autoturism staţionat. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 27 de ani şi a unei tinere de 30 de ani, pasageră în acelaşi autoturism. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, informează oficialii Poliţiei Judeţene Prahova.

Cei doi şoferi implicaţi în accident a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.



Sursa

gazduire web gazduire website