Un deputat PSD a trecut la AUR, după ce Dumitru Coarnă a fost exclus oficial din grupul AUR

Deputatul Dumitru Coarnă a fost exclus, luni, din grupul Parlamentar al AUR, iar deputatul Cornel Vasile Folescu şi-a anunţat trecerea de la PSD la AUR, potrivit unor solicitări depuse la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, care urmează să fie adoptate în plen.

Potrivit unei informări a liderului deputaţilor AUR, Ilie Alin Coleşa, Dumitru Coarnă a fost exclus din Grupul Parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor începând cu data de 5 februarie 2024.

Deputatul Cornel Vasile Folescu, ales în Circumscripţia electorală nr. 27 Mehedinţi, pe listele Partidului Social Democrat, şi-a depus demisia din Grupul Parlamentar PSD şi trecerea sa la Grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), printr-o solicitare depusă la conducerea Camerei.

Ambele informări urmează să fie supuse votului plenului Camerei Deputaţilor.

Dumitru Coarnă a fost ales deputat de Călăraşi, pe listele Partidului Social Democrat. În luna aprilie 2023, acesta a fost exclus din grupul PSD, după ce a participat la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei în România şi la scurt timp şi-a anunţat trecerea la AUR.Sursa

gazduire web gazduire website