Un italian a fost însurat, fără să știe, timp de 40 de ani, cu un scoțian! În tot acest timp, avea soție oficială!

Un italian a descoperit că este însurat nu doar cu soția sa, ci și cu un cetățean scoțian, de peste 40 de ani, pe care nu-l cunoaște.

Giovanni, un bărbat de vârstă mijlocie care preferă să rămână anonim, a mers la primăria din Castiglione Cosentino pentru a obține un certificat de căsătorie, necesar la notar. Funcționarul i-a eliberat certificatul, după care l-a oprit, spunându-i că există un alt certificat de căsătorie pe numele său.

Din registrele Ministerului de Interne reiese că s-a căsătorit pe 7 august 1982, la Cosenza, cu un anume Brian James McIntyre. În afară de faptul că, la acea vreme, căsătoriile între persoane de același sex erau ilegale, Giovanni nu auzise niciodată de această persoană, scrie Il Fatto Quotidiano.

„După nume, pare a fi cetățean scoțian, dar nu am găsit nicio altă informație despre el, nici codul său fiscal, nici data nașterii. Probabil că greșeala a fost făcută de municipalitatea din Cosenza, fără ca nimeni să o observe timp de 42 de ani buni”, spune italianul.Sursa

gazduire web gazduire website