Un scurt istoric prezentat de Emirate Note, parfumuri originale arabesti

Vindecare si protectie: parfum ca scut

Parfumul a insotit dezvoltarea religiilor diferitelor civilizatii. Prin urmare, a avut initial un sens sacru foarte puternic. Dar de indata ce comertul cu parfumuri si materii prime a fost democratizat si folosirea lui a fost accesibila oamenilor, parfumul si-a pierdut treptat acest aspect divin. In Evul Mediu, folosirea parfumului este mai mult legata de farmacie si medicina. Parfumurilor li s-au atribuit chiar puteri aproape miraculoase! Eau de la Reine de Hongrie, i-ar fi permis monarhului sa-si gaseasca o noua tinerete

Mituri si parfum: o poveste de dragoste

Dincolo de puterea vindecatoare a parfumurilor, acestea au jucat aproape intotdeauna un rol important in relatia de dragoste, atat fizic, cat si spiritual! Daca potiunile de dragoste sunt mai mult legate de vrajitorie decat de parfumerie, unele ingrediente au fost de mult laudate pentru virtutile lor afrodisiace. Se spune ca Cleopatra facea bai cu frunze de sofran ca preludiu la intalnirile ei romantice. Ingredientele de origine animala vor fi, de asemenea, utilizate pe scara larga pentru a seduce nasul si a condimenta interludiile amoroase. Mosc, chihlimbar, zibeta sau castoreum vor fi folosite din abundenta inca din Renastere, iar puterile lor vor fi laudate de toti farmacistii vremii.

Astazi Emirate Note prezinta puterile magice ale parfumului din Dubai care care sunt inca aproape de vietile noastre coditiene. Pafumurile Emirate Note care sunt aduse din Dubai si care ofera garantia originalitatii , raman un aliat puternic in viata noastra de zi cu zi. Va fermeca simtul olfactiv al persoanei iubite, va permite sa scapati de timpul catorva picaturi, sau sa va amintiti de momente de fericire, ca o adevarata madeleine olfactiva a lui Proust.

Creativ24
Agentie web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube. Cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania, Creativ24 este solutia optima pentru identitatea ta virtuala. Pana in prezent compania noastra a realizat cu succes site-uri de prezentare si magazine online.
gazduire web gazduire website