Utilizarea vopselei de sublimare

Dat fiind faptul ca putem beneficia de o calitate superioara a produselor cand folosim sublimarea vopselei , aceasta a devenit foarte populara pentru comenzile de scurta durata, cum ar fi imprimarea la cerere pe materiale textile sau ceramica.

Procesul inlatura in esenta orice limitari introduse de alte procese de imprimare. Singura limita este imaginatia, motiv pentru care acum putem observa o varietate larga de designuri pe articolele vestimentare si nu numai.

Chiar daca alte metode de imprimare pot fi mai ieftine , asta nu inseamna ca si produsul finit va avea aceasi calitate ca si procedeul de imprimare prin sublimare. Pentru articolele de scurta durata care sunt inca accesibile, sublimarea vopselei nu poate fi trecuta cu vederea.

Designerii Huzo.ro iubesc sublimarea vopselei , la noi am facut acest lucru nu doar o afacere , ci o arta. Procesul face posibila introducerea oricarei creatii pe articole vestimentare si comercializarea rapida fara o investitie uriasa.

Sublimarea vopselei este o metoda de imprimare eficienta care va ofera libertate de proiectare si productie in masa. Este perfect pentru imprimeuri mici.

Nu exita alt proces care sa poata egala permanenta sublimarii vopselei. Daca creati articole de imbracaminte de calitate cu modele unice, sublimarea vopselei va va asigura ca munca dumneavoastra dureaza atata timp cat imbracamintea.

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati prin formularul nostru de contact si vom fi bucurosi sa va raspundem la orice intrebari ati putea avea.

Amplasarea cu precizie a elementelor de design va functiona excelent cu imprimarea prin sublimare. Chiar si modelele cu multe elemente blocate.

Imprimarea directa pe imbracaminte functioneaza la fel ca imprimanta dumneavoastra de acasa, deoarece foloseste o imprimanta plata. DTG pentru logo-uri si sloganuri va fi mai ieftin deoarece utilizati cantitati mici de cerneala.

Huzo va asteapta sa completati formularul de comanda pentru a fi contactat si a discuta proiectul dumneavoastra !

www.huzo.ro , la noi aveti doar parte de calitate !

gazduire web gazduire website