Vedeta din România care și-a pierdut ambii părinți. Ce păstrează în casă de la mama ei

[ad_1]

Vedeta din România care și-a pierdut ambii părinți. Soțul ei a murit când fiica lor avea 21 de ani. Doi ani mai târziu, s-a stins și ea după ce a pierdut lupta cu cancerul. Astăzi, fiica ei este cunoscută de toată țara și are tot ce și-ar putea dori, dar ascunde o suferință cumplită. Ce păstrează în casă de la mama ei.

Andreea Bănică a trecut prin clipe extrem de grele în momentul în care și-a pierdut ambii părinți. Tatăl artistei avea mari probleme cu alcoolul, iar mama sa a murit din cauza unei boli necruțătoare.

Andreea Bănică în vârstă de 44 de ani are o familie frumoasă, doi copii minunați și un soț care o iubește enorm și o suține din toate punctele de vedere.

Fericirea vedetei este umbrită din cauza faptului că nu îi mai are pe părinții săi alături. La numai 23 de ani, Andreea Bănică rămânea fără ambii părinți.

Tatăl Andreei Bănică s-a stins din viață în anul 2001, în urma unui accident

”Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm”, a povestit Andreea Bănică la o emisiune TV, potrivit click.ro.

Andreea Bănică și-a pierdut mama

În anul 2003, artista mai primea o lovitură dură. Mama cântăreței s-a stins din viață din cauza cancerului esofagian.

Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei. Păstrez și acum în casă o rochie de la mama”, a mai dezvăluit artista.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website