„Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”

[ad_1]

Mihai Albu este în doliu. Mama creatorului de pantofi a murit, ieri, 23 august. Anunțul a fost dat pe rețelele de socializare. Iulia Albu a scris și ea un mesaj emoționant pentru fosta soacră.

În dimineața zilei de 23 august 2023, designerul anunța pe internet că mama lui este în stare gravă, internată în spital. ”Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovada in salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă)”,  scria Mihai Albu pe contul său de socializare.

Bătrâna a fost operată, iar intervenția a decurs bine. Totuși, după cinci zile la terapie intensivă, starea ei de sănătate s-a deteriorat major.  Așa cum anunța fiul ei în mediul online. Iată că n-a mai durat mult timp, iar vârstnica s-a stins din viață, lăsând o durere imensă în sufletele celor dragi.

”Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensivă starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg Cristian Balalau! Doamne ajută!”, mai spunea acesta.

Câteva ore mai târziu, Mihai Albu a transmis un mesaj trist pe rețelele de socializare, după ce a primit vestea tragică: „Drum lin spre ceruri, MAMI!”. Zinaia și-a dat ultima suflare la vârsta de 95 de ani.

Mesajul emoționant transmis de Iulia Albu

Iulia Albu a scris și ea un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Creatoarea de modă a ținut să îi mulțumească fostei soacre pentru ce a învățat-o și pentru dragostea purtată fiicei ei, Mikaela.

Odihnește-te in pace…Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, este mesajul postat de Iulia Albu.

Cu o carieră impresionantă în lumea modei, Mihai Albu va dezvălui detalii mai puțin cunoscute despre drumul său către succes. Acesta va povesti despre perioada studenției, când a trăit din salariul mamei sale din cauza unei situații financiare dificile în care se afla. Acele momente l-au determinat să lucreze intens la brandul Mihai Albu și să creeze piese unice.

„Încă din timpul Facultății, pentru că am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei… Așa am suferit pe chestia asta și atunci am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nume românesc”, spune el.

Am deschis ușa si m-au anunțat că a murit tata”

Pe lângă aceste confesiuni despre cariera sa, Mihai Albu va face și o dezvăluire dureroasă legată de pierderea tatălui său. La doar 16 ani, a primit vestea tragică că tatăl său a suferit un infarct pe stradă și a încetat din viață. Acest moment a reprezentat o traumă profundă, dar l-a învățat si să privească viața cu determinare și să aprecieze fiecare moment al acesteia.

“Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă”, a povestit Mihai Albu despre modul în care a aflat vestea morții tatălui său.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website