„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm…”

[ad_1]

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de brunetă, care a făcut o postare pe rețelele de socializare.

În ultima perioadă au existat probleme în relația lui George Burcea cu Viviana Sposub și iată că acum ea a anunțat că au decis împreună să meargă pe drumuri separate. Chiar bruneta a fost cea care a făcut anunțul neașteptat despre despărțire.

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit!

Vedeta a transmis că în aceste momente, ea și George Burcea își doresc discreție, deoarece au petrecut trei ani frumoși împreună, iar acum le este destul de greu.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Problemele au început după ce s-au întors din America

Aparițiile împreună a celor doi pe social media au fost tot mai rare. George Burcea a plecat în vacanță la mama sa. Însă nu alături de iubita lui, ci împreună cu cele două fetițe pe care le are. În timpul în care el a petrecut timp de calitate cu familia lui frumoasă, Viviana Sposub și-a văzut de activitățile zilnice. Mai mult, a fost surprinsă la evenimente singură.

Zvonurile au fost susținute și de faptul că amândoi au fost plecați în America aproximativ jumătate de an. Perioadă în care au stat doar împreună, de aici și suspiciunile fanilor că ar fi existat anumite probleme în cuplul lor.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website