„Vine la noi, gătește, stăm împreună”

[ad_1]

Oana Roman și Marius Elisei sunt în relații foarte bune! Cei doi petrec timp împreună cu fiica lor, Iza.

Oana Roman și Marius Elisei sunt în relații foarte bune acum! Acest lucru o bucură enorm pe vedeta care speră să fie așa “pentru totdeauna”, după cum ne-a declarat recent, la petrecerea revistei Viva!

Oana Roman și Marius Elisei au o relație foarte bună: „Viața mea este într-o continuă schimbare”

Cei doi au anunțat în urmă cu câteva luni că se despart, nu mai formează un cuplu, au încercat să salveze relația însă n-a mai fost să fie. Iată că, odată cu trecerea timpului, între cei doi s-a așternut liniștea, iar acum sunt în relații foarte bune.

S-au împăcat și formează din nou un cuplu? Oana Roman dorește să păstreze secretul. Vedeta spune că nu va mai fi transparentă în ceea ce viața personală.

Oana, parcă întinerești pe zi ce trece. Ești toată un zâmbet. Ești fericită? Ești bine?

Da, a zis cineva că eu dețin secretul ăla… din filmul cu Brad Pitt, în care în loc să îmbătrânesc, eu întineresc. Chiar acum ceva timp mi-a zis cineva “Oana Roman a găsit secretul “tinereții fără bătrânețe””. Eu nu știu dacă l-am găsit că nu am făcut nimic pentru asta doar că așa mi-a dat Dumnezeu.

De exemplu, azi am avut o zi în care efectiv am clacat, deci eram la volan în oraș și efectiv am simțit că nu mai pot și că nu mai vreau. Am avut o zi de-aia, am luat jumătate de pastilă și m-am liniștit.

„Nu îmi doresc nimic mai mult decât să fim ok”

De ce ai clacat?

Pentru că nu mai suport șoferii din București. Nu îi mai suport, traficul că și traficul, dar șoferii groaznici, ceva rău de tot. De o nesimțire și o proastă creștere și o melteneală mai mare nu există. Deci în București dacă vrei să schimbi banda regulamentar cumințică, semnalizezi din timp, frânezi, nu ai nici o șansă, nici una. Da, aglomerație, trafic, șoferi nesimțiți, efectiv îmi venea să mă dau jos și să plec în munți.

bucur că ești fericită astăzi. Și de obicei, femeile care zâmbesc și parcă întineresc au avut parte de schimbări în viața lor.

Viața mea este într-o continuă schimbare.

Se poate spune că a apărut și un “el”?

Aaa nu, sub nici o formă, Doamne Ferește. Nu îmi mai trebuie așa ceva, nu îmi mai trebuie. Este atât de bine încât nici nu vreau altceva.

În ce relații mai ești cu tatăl fetiței, cu Marius?

Foarte bune, Slavă Domnului, sper să fie așa pentru totdeauna. Nu îmi doresc nimic mai mult decât să fim ok. Vine la noi, stă cu Iza, gătește, stăm împreună, e ok.

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei? „Toată lumea mă întreabă asta. Dacă o să fie vreodată o împăcare cu el sau o să fie altcineva în viața mea nu o să mai știe nimeni nimic”

ne așteptăm la o nouă împăcare?

Toată lumea mă întreabă asta. Nu, și dacă o să fie vreodată o împăcare cu el sau o să fie altcineva în viața mea nu o să mai știe nimeni nimic. Nimic niciodată. Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta.

Tu erai deschisă în acest sens…

Știu, dar despre subiectul ăsta nu mai vorbesc cu nimeni, îl țin pentru mine.

Isa ce face?

Isa e foarte bine, pictează nonstop. Pictează, pictează, și iar pictează. În curând o să îi fac un vernisaj pentru că deja am adunat vreo 30 de lucrări, cred. Eu le mai postez pe instagram și chiar am vândut o lucrare pe Instagram, ieri, cuiva. Vorbesc serios. A văzut-o o doamnă și a vrut să o cumpere pentru fetița ei. Bine, nu îți imagina că cere copilul meu nu știu câți bani …

Cam asta face Iza. Pictează, merge la sport, se mai joacă.

Cum se simte Mioara Roman, mama Oanei?

Spune-mi de mama ta, ce face? Cum se mai simte?

Ce să facă….am fost la ea. Măi, ea este extraordinar de bine îngrijită acolo, adică, un loc mai bun că ăla în România nu există, cred că nici în Europa de Est nu există. Dar din păcate, aceste degenerări cognitive nu se pot trata și din păcate nici nu stau pe loc. Asta e, e dureros, e foarte greu pentru că se degradează încet-încet, din ce în ce mai mult.

Dar noi facem tot ce putem ca să îi fie bine, adică are activitate, merge la kineto, au acolo coafor, manichiură, pedichiură, le face o dată pe săptămână, o spală pe cap, o coafează, iese la plimbare, au tot felul de activități. Are cafenea, au o gradină foarte mare, că e la Snagov, au pădurea, au un lac, au fântâni. La Snagov este un centru de îngrijiri pentru vârstnici care e că un resort. Este o investiție de vreo 30 de milioane de euro care s-a făcut acolo pe 5 hectare și centrul are vreo 3-4 mii de metri pătrați.

E cazată la o locație de lux: „Au restaurant, cafenea, terase, coafor, manichiură, pedichiură, piscină, fizioterapie, kinetoterapie, cinema”

E ca un hotel de lux, au restaurant, cafenea, terase, coafor, manichiură, pedichiură, piscină, fizioterapie, kinetoterapie, cinema. Tot ce vrei, magazin, mă rog, tot. Și e foarte bine. Eu când mă duc mă simt ca în vacanță, stau cu ea pe terasă bem o cafea, mă duc la restaurant, mănânc. E foarte bine, e foarte, foarte bine, adică mai bine ca acolo nu se poate efectiv.

Cum arată vara asta pentru tine?

Am niște proiecte în derulare și nu știu când o să pot să plec în vacanță. Am tot plecat și acum am ceva de muncă. Am foarte multe proiecte în online, am foarte multe contracte pe care trebuie să le respect în online. Hai să zic că pe Instagram și Facebook îmi este mai ușor ca pot să le fac și din altă parte dacă mi le pregătesc din timp. Dar mă pregătesc și de un proiect pe PR în momentul ăsta nu știu dacă se va concretiza că, știi cum e, până nu semnezi nu ești sigur. Și eu încă nu am semnat, sunt în negocieri și mai am treabă.

Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN….



[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website