Viviana Sposub și George Burcea, motivul despărțirii! Ce s-a întâmplat în America a terminat-o

[ad_1]

George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de brunetă, care a făcut o postare pe rețelele de socializare.

În ultima perioadă au existat probleme în relația lui George Burcea cu Viviana Sposub și iată că acum ea a anunțat că au decis împreună să meargă pe drumuri separate. Chiar bruneta a fost cea care a făcut anunțul neașteptat despre despărțire.

Viviana Sposub și George Burcea, motivul despărțirii!

Vedeta a transmis că în aceste momente, ea și George Burcea își doresc discreție, deoarece au petrecut trei ani frumoși împreună, iar acum le este destul de greu.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Ce s-a întâmplat în America a terminat-o

Potrivit surselor CANCAN.ro, relația dintre cei doi a început să scârțâie după primele luni petrecute în America. “Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu. Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timă, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website