Zboruri noi către opt destinații internaționale din decembrie de pe Aeroportul Bacău

Din luna decembrie, de la Bacău se va putea zbura direct spre Londra, Bruxelles, Torino, Dublin, Roma, Barcelona, Liverpool și Catania.

Compania Dan Air a deschis luni baza operațională de pe Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău. Astfel, din 11 decembrie, compania va zbura din Bacău către 8 destinații din Europa, iar 6 dintre acestea vor fi operate exclusiv de către compania românească, potrivit mediafax.

În cadrul unei conferințe de presă, CEO-ul companiei, Matt Ian David, a vorbit despre planurile de dezvoltare în ceea ce privește activitatea pe aeroportul din Bacău. Pentru programul de iarnă, compania a ales destinații extrem de căutate de călătorii din zona Moldovei, care nu mai fuseseră operate în ultimii ani de celelalte companii.

Compania lansează curse spre Londra (în fiecare luni și vineri), Bruxelles (în fiecare luni și vineri), Torino (în fiecare marți și sâmbătă), Dublin (în fiecare marți și sâmbătă), Roma (în fiecare miercuri și duminică), Barcelona (în fiecare miercuri și duminică), Liverpool (în fiecare joi), Catania (în fiecare joi).

Compania anunță că, având în vedere cererea mare pentru destinația Dublin, a decis, în contextul sărbătorilor de iarnă, creșterea frecvenței pentru această rută. Astfel se adaugă al treilea zbor săptămânal către Dublin, care va avea loc în datele de 14 și 21 decembrie, respectiv 4 și 11 ianuarie.

Compania lucrează deja și la programul de vară din 2024 care va include destinații noi, mult așteptate de pasagerii din Bacău.

Consiliul Județean Bacău a anunțat tot luni lansarea curselor gratuite cu autocarul pe ruta Chișinău-Bacău pentru pasagerii din Republica Moldova care vor să zboare de pe Aeroportul Internațional „George Enescu”.

Dan Air a operat până de curând zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav către cele mai populare destinații din Europa, iar acum va efectua curse exclusiv de pe Aeroportul Internațional din Bacău.Sursa

gazduire web gazduire website