Zilele Medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Moinesti 2023

Spitalul Municipal de Urgență Moinești, sub patronajul Academiei de Ştiinţe Medicale din România, Academiei Oamenilor de Știință din România, al Uniunii Medicale Balcanice și a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, va organiza, in perioada 13-15 iulie 2023, cea de-a XVIII-a Ediție a Conferinței cu participare internațională „Zilele Medicale ale Spitalului de Urgență Moinești”.

Va fi un eveniment ştiinţific organizat pe sesiuni aplicativ-practice şi teoretice, reunind practicieni de mare valoare din specialităţile medico-chirurgicale atât din ţară, cât şi din străinătate. De asemenea, va fi un prilej de reuniune științifică adresată profesioniștilor din sistemul medical românesc, autorităților tutelare, managerilor de spitale, medicilor de diferite specialități, asistenților medicali și kinetoterapeuților.

Evenimentul reprezintă și o ocazie de întâlnire a membrilor Asociației Alianța Spitalelor, ce va avea loc în data de 14 iulie 2023, în cadrul Mesei Rotunde și va avea ca subiect principal de discuții Strategia Națională în Sănătate.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.spitalmoinesti.ro/zile-medicale-2023/

Sursa

gazduire web gazduire website