Zodia care a tras cartea neagră. Mihai Voropchievici, previziuni complete: Vine eșecul vieții ei

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele care urmează. Numerologul anunţă zile grele pentru unii nativi. Se pare că au tras cartea neagră care le poate aduce mari probleme. Alte zodii în schimb, sunt ceva mai norocoase. Află previziunile complete în rândurile de mai jos. 

Numerologul Mihai Voropchievici spune că o zodie are parte de un eșec, în timp ce pentru alţi nativi vin zile bune.

Previziuni zodia Balanţă

Cei născuţi sub semnul zodiacal Balanța au tras cartea neagră. Nativii acestei zodii vor trece prin situaţii ceva mai dificile, cel mai probabil ceva legat de sănătate.

Pot exista și alte situații neplăcute, care aduc la rândul lor schimbări. Există şi veşti bune pentru aceşti nativi, după aceste momente dificile, nativii pot renaşte.

„În schimb, Balanța a dat de negru. Are o carte dificilă în care apare sfârșitul unui eşec: o problemă de sănătate care s-a tot tergiversat i-a sfârșit, e sfârșitul unei situații neplăcute, cu condiția să acceptați și voi schimbarea în profunzime. Veți trăi după aceea un nou suflu, o renaștere, scăpați de toate gândurile grele și angoasele”, spune Mihai Voropchievici.

Previziuni zodia Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion pe de altă parte, numerologul anunță o carte neutră. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să aibă foarte multă răbdare în următoarea perioadă.

Numerologul îi sfătuieşte să fie deschiși cu oamenii apropiați. Unii dintre ei s-ar putea să îi ajute enorm în anumite situații care par fără scăpare.

„Scorpionul are Ovalul, o carte neutră în care e recomandat pentru săptămâna viitoare ca aceşti nativi să dea dovadă de răbdare, să fie receptivi, dar uneori să încerce să dezvăluie niște secrete care sunt ținute acolo. Dacă le dezvăluiți, v-ar putea ajuta să îndreptați o situație mai puțin plăcută pentru ajutorul unei femei”, adaugă numerologul, potrivit news18.ro.

 

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa

gazduire web gazduire website