Zodia care va avea o cumpănă până la finalul anului! Vine un moment greu pentru ea. Cristina Demetrescu, previziuni complete

[ad_1]

Cristina Demetrescu spune că o zodie e bine să fie atentă la semnele pe care organismul i le transmite. Alți nativi în schimb vor avea parte de perioade extrem de agitate.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru ultima parte din luna decembrie. O zodie trebuie să fie atentă la sănătate, iar alți nativi e bine să ia în calcul câteva provocări.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Vărsătorul este cel care trebuie să aibă grijă la sănătate. Nativii acestei zodii riscă să spe confrunte cu gripe sau cu răceli.

De asemenea, vor exista și niște discuții cu niște prieteni legate de anumite invitații, cel mai probabil pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

„Vărsătorii trebuie să aibă mai multă grijă cu temperatura corpului, să nu se expună la frig. S-ar putea să braveze puțin mai mult în această perioadă și riscă răceli, gripe, le scade puțin imunitatea și nu se simt foarte bine. Discuții confuze în cercul de prieteni privind unele invitații”, spune Cristina Demetrescu. Citește mai multe aici.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……[ad_2]

Source link

gazduire web gazduire website